TRABZON / MAÇKA - Çatak Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Kasım Ayında Yapılan Etkinlikler

Çatak Ortaokulumda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Çatak Ortaokulumuzda tüm sınıflarda "Pano Çalışmaları" yapıldı. 27/11/2023-30/11/2023 tarihleri arasında sınıflarımızda eş anlamlı kelimelerle ilgili pano çalışmları yapıldı.

13-12-2023

Yine tüm sınıflarımızda  "Bilen Oturur Etkinliği" yapıldı.

Bu etkinliğin kuralı: Yeni öğrenilen kelimelerin kavratılmasında etkin olarak kullanılabilir. Öğretmen, yeni öğrenilen kelimeleri ve bu kelimelerin eş anlamlılarını tahtaya yazmalıdır. Sınıftaki bütün öğrencileri ayağa kaldırmalı ve tahtadaki kelimelerin eş anlamlısını sırayla öğrencilere sormalıdır. Doğru yanıtı veren ayaktaki öğrenci yerine oturur. Tahtadaki bütün kelimelerin eş anlamlıları bulunana kadar etkinlik devam eder.

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 11:56 - Görüntülenme: 50