TRABZON / MAÇKA - Çatak Ortaokulu

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında kasım ayında il genelinde sözlük tasarım yarışması yapıldı. Çatak ortaokulu 7/A sınıfı öğrencilerinden Hande AKBULUT, Elif Eyşan YILMAZ ve Rabia Uzun'un birlikte yaptığı "Çiçekler Sözlüğü" adlı sözlük tasarımı ilçe geneli okullar arasında ikinci oldu. Başta bu sözlüğün hazırlanmasında emeği geçen sevgili öğrencilerimizi ve bu öğrencilere danışmanlık yapan Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Nurgül OĞUZ'u tebrik eder. Başarılarının devamının dileriz.

Ara

Çatak Ortaokulumda "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Trabzon İl J.K.lığınca başlatılan " Cumhuriyetin 100.yılında 100 okulda trafik eğitim" projesi kapsamında Trafik Jandarması tarafından okulumuzda eğitim verildi. Trabzon İl J.K.lığınca başlatılan " Cumhuriyetin 100.yılında 100 okulda trafik eğitim" projesi kapsamında Trafik Jandarması tarafından okulumuzda eğitim verildi.

Eyl

İlköğretim Haftası okulumuzda çeşitli etkinlikleri içeren güzel bir programla kutlandı.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okulumuzda Tüm Heyecanıyla Başladı.