TRABZON / MAÇKA - Çatak Ortaokulu

Çatak Ortaokulu

Çatak Köyü Maçka/Trabzon
Vizyon
İstiyoruz ki… Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. Oklumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Bizler bütün öğrencilerin; öğrenimlerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek becerileri kazandırmak için varız. Bizler bütün öğrencilerimizi Atatürk inkılaplarına ve anayasanın başlangıcında ifadesini bulan Türk milliyetçiliğine bağlı; Türk milletinin milli, ahlaki, insani manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan milli, demokratik,laik sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Sitemizde mevcuttur.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Başlama : 08:30 Bitiş : 15:10
Okulumuz Trabzon-Gümüşhane yolu üzerindedir.
Öğrenci servisleri mevcuttur.
Çatak Mahallesi Maçka/Trabzon
Okulumuz, il merkezine 35 km, ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.